Babaszületés és születésnapok:

Babaszületés, babalátogatás:

Az új családtag érkezése nem csak a családban okoz nagy örömet, hanem a barátok ismerősök körében is!

Pelenkatorta, a mama és a baba legnagyobb örömére!

Az ajándékozás nagy öröm, különösen, ha egy kisbabát és anyukáját ajándékozzuk. Sokan keressük a szép és egyben hasznos és különleges ajándékot ilyenkor. Pelenkatortáinkkal, egyedibbé, személyesebbé, különlegesebbé tehető az ajándékozás öröme!

A pelenkatorta egy dekoratívan összeállított ajándékcsomag, amely jó minőségű eldobható pelenkákból, minőségi babaruhákból és kiegészítőkből áll. Legyen igazán egyedi és elkészítjük neked a body-t névre szólóan!

A pelenkatorta szép meglepetés, ideális és hasznos ajándék babaszületésre, baba bulira, születésnapra, keresztelőre, gyereknapra, esküvőre, karácsonyra, várandós kolléganőnek, ...

Születésnapok:

A születésnapok a babaszületéstől kezdve minden évben egy fontos és emlékezetes nap mindenki számára.

Levegős és héliumos léggömb-dekorációinkkal emlékezetessé teheti és feldobhatja, az ünnep hangulatát legyen szó egy kis léggömbcsokorról vagy akár egy helyiség teljes dekorációjáról.

Vállaljuk termek, helységek dekorálását és a hozzá illő terítékek elkészítését helyszínen. Minden kiemelkedő alkalom egyedi és látványos eleme a lufi-posta ahol nem csak egyszínű, hanem mintás vagy akár egyedi feliratos is lehet a léggömb, de akár sötétben világító ledes kivitelű is.

Rengeteg ötlettel állunk rendelkezésedre vagy akár saját elképzelésed is megvalósítjuk!

Helyszíni felmérést és ötletek egyeztetését, tervek készítését vállaljuk!

Keressen minket bizalommal! Kérje ajánlatunkat!

 

Kérésre, előzetes egyeztetést követően a kért dekorációkat kiszállítjuk, illetve a helyszínen elkészítjük a szállítási és helyszíni dekorálási feltételek-ben megfogalmazottak szerint. Fizetési feltételek.

 

Ötletek és képek a galériában

GalériaGalériaGaléria

Személyesen itt találhat meg benünket:

Parti-Áruház, egyedi ajándékok: Székesfehérvár, Kégl utca 2. - Torony Üzletház földszint!
Egyedi műhelyünk: Fényképes ajándéktárgyak, pólók, ruházat, bögrék, vászonképek, stb...