Ajánljuk Magunkat!

Kedves Vásárlóink!

Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!

Mosolyt és örömet látni mások arcán, a legszebb érzés!

Ezért is készítjük dekorációinkat olyan nagy odafigyeléssel már közel 12 éve.

Kezdetekben jelmezekkel kezdtem vállalkozásomat. Lányom balett társai szüleinek ösztönzésére, elkezdtem magam készíteni a jelmezeket! Olyan sok pozitív visszajelzés és megkeresés érkezett, hogy elkezdtem ezzel üzletszerűen foglalkozni. Szép lassan  egyre nagyobbra nőtte magát. Egyre több jelmez készült, majd később már külföldről beszerzett alapanyagokból és kész jelmezekből bővítettem a jelenlegi jelmezeim számát, ami közel 1500 darabra nőtte ki magát. Mivel igen szezonális volt abban az időben, elkezdtem gondolkozni, mivel is tudnék bővülni, hogy az év többi részében is foglalkozhassak ezzel. Ekkor jött az ötlet, hogy tematikus szülinapi zsúrokat szervezzek gyereknek. Hiszen szülinap az év minden napjában van! :-) És ha szülinap, akkor nincsen szülinap LUFI nélkül. :-)

Ahogy készültem a zsúrokra és dekoráltam a szülinapot, egyre jobban megtetszett a dekorációk, a LUFIK világa. A sok boldog, mosolygós arcoktól olyan visszajelzést kaptam, hogy tudtam nekem ezt kell csinálnom!

Meg is találtam azt a parti nagykereskedést, ahol nem csak termékekben kaptam nagy választékot, hanem szakmai oktatásokban is nagyon sok támogatást nyújtott nekem és kolléganőimnek. A sok szervezett tanfolyamok, fantasztikus hazai és külföldi előadó művészekkel olyan szakmai alapokat és tudást adtak át, hogy ehhez már csak a saját kezem munkája és lelkesedésem kellett! 

Hatalmas választékkal, szakmai tudással és szakértői segítséggel, tapasztalattal várunk üzletünkben.

Folyamatosan követjük a trendeket mind a gyerekek mind a felnőttek körében is minden témában.

Számos visszajáró vásárlónk vált törzsvásárlóvá az évek alatt, ami a legjobb visszaigazolás számunkra, hogy vásárlóink elégedettek velünk!

 

Várjuk sok - sok lufival és szeretettel üzletünkben!

Boros Beáta

BalloonTrend Csapata

 

Galériánkat hamarosan töltjük fel az újabb dekorációinkkal!

 

 

 

 

 

 

 

Ötletek és képek a galériában

 

Személyesen itt találhat meg benünket:

Parti-Áruház, egyedi ajándékok: Székesfehérvár, Kégl utca 2. - Torony Üzletház földszint!
Egyedi műhelyünk: Fényképes ajándéktárgyak, pólók, ruházat, bögrék, vászonképek, stb...