Lánybúcsú és esküvő

Hagyományához híven a lánybúcsú arra szolgál, hogy az ara - természetesen férje nélkül - egy utolsót bulizzon, elköszönjön a lány életétől, a barátnőitől, hölgy rokonaitól és felkészüljön a házas életre.

Napjainkban már olyannyira felkapottak lettek a lánybúcsúk, hogy kiegészítők teljes tárházát tudjuk már biztosítani ezekre az eseményekre!

Lánybúcsú egy fergeteges nap a barátnőkkel az esküvő előtt!

Legyen szó otthon tartott házi buli feelingről, vagy akár az egészen extra wellness hétvégébe torkolló partiról, egy biztos, hogy vicces és arcpirosító kellékek kihagyhatatlanok erről az alkalomról!

A bulizás a megfelelő kellékekkel és kiegészítőkkel szigorúan kötelező, akár szexuális/erotikus tartamú játékokkal fűszerezve, amiket már üzletünkben is be lehet szerezni. Manapság igen sok figyelmet fordítanak már a dekorációra is, hisz ez is nagyon hangulatkeltő eleme a bulinak.  Számos jó ötlettel és kiegészítővel fel lehet dobni a partit. Pl.: jó feleség eskü elmondatása, héliumos lufi posta kívánságokkal, ajándékokkal, egyedi szövegezésű pólókkal, szalagokkal vagy akár különböző vicces feladatok léggömbökkel!

 

Az esküvő! Élete napját ne csak emlékezetessé tegye, hanem látványossá is! Különböző színű, formájú és méretű léggömbökkel a fotózások alkalmával, igazán maradandó és egyedi képek készíthetőek a nagy Napról!

Dekorációinkkal emlékezetessé és harmonikussá teheti az esküvőt, legyen szó néhány asztali léggömbcsokorról vagy akár a kül- és a beltér teljes léggömb-dekorációjáról kezdve a főasztaltól a székszoknyákon át az asztalszoknyákig. Minden kiemelkedő alkalom egyedi és látványos eleme a lufi-posta ahol nem csak egyszínű hanem mintás vagy akár egyedi feliratos is lehet a léggömb de akár sötétben világító ledes kivitelű is.

Lufi-postánál egy jókívánságokkal megírt képeslap kerül a lufi szalagjára, amik visszaérkezve valóra válhatnak. A szél szárnyán messze induló léggömb sereg fantasztikus látvány!

Helyszíni felmérést és ötletek egyeztetését, tervek készítését vállaljuk!

Keressen minket bizalommal! Kérje ajánlatunkat!

 

Kérésre, előzetes egyeztetést követően a kért dekorációkat kiszállítjuk, illetve a helyszínen elkészítjük a szállítási és helyszíni dekorálási feltételek-ben megfogalmazottak szerint. Fizetési feltételek.

 

Ötletek és képek a galériában

 

Személyesen itt találhat meg benünket:

Parti-Áruház, egyedi ajándékok: Székesfehérvár, Kégl utca 2. - Torony Üzletház földszint!
Egyedi műhelyünk: Fényképes ajándéktárgyak, pólók, ruházat, bögrék, vászonképek, stb...