Ajánljuk Magunkat!

Kedves Vásárlóink!

Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!

Pár mondat rólunk...

2009-ben lányom és barátnői ösztönzésére ruhaipari végzettségemet kihasználva elkészítettem pár jelmez tervezését és elkészítését. A sok pozitív visszajelzés mind a családomtól, mind a megrendelőktől újabb lendületet adott ahhoz, hogy ezt a piaci rést kitöltsem.

A folyamatos sok-sok megrendelés hatására, jelmezeink száma mára már több mint 1500 jelmezre növekedett.

Ennek hatására 4 éve a belvárosba, a Kégl Gy. utcában megnyitottam jelmezkölcsönzőket, melyet a mai napig szezonálisan működtetjük, két éve már párommal. Szezonális jellege miatt, gyermek tematikus partikat szerveztem, ahol a szülinapok elengedhetetlen eleme a lufi. 😊 Így került először a kezeim közé a lufi, ami azóta a jelmezek mellett szintén az életem, éltünk része lett. Folyamatosan képzésekre, tanfolyamokra járunk azóta és kreativitásunkat kihasználva és fejlesztve.

Mivel igyekszünk minden igényt kielégíteni, így elkezdtük egyedi termékek gyártásához való gépekkel bővíteni gépparkunkat. Így már minden igényt ki tudunk elégíteni magánszemélyektől cégekig.  Egyedi feliratos lufikkal, bodykkal, pólókkal, ajándék és dekortárgyak bővültünk. Céges dekorációink is egyedi tervezéssel készülnek.Hiszen a profi vizuális megjelenés hozzásegíti a cégét, hogy azt kommunikálja magáról, amit ténylegesen képvisel. Így nemcsak könnyebben azonosítják majd a céget, hanem könnyebben tovább is ajánlják majd. A külvilág felé és tudatosan egységes arculatot mutatva, a mögötte rejlő profizmust is sugározza. Vállaljuk a névjegykártyáktól a teljes üzlet arculattervezésig, autó dekoráláson át a kirakat tervezésig.

Várunk mindenkit sok szeretettel és ötlettel üzletünkben!

Boros Beáta és Tamás Norbert

Mottónk: "Minden ami látvány, élmény, dekoráció!"

 

 

Ötletek és képek a galériában

Személyesen itt találhat meg benünket:

Parti-Áruház, egyedi ajándékok: Székesfehérvár, Kégl utca 2. - Torony Üzletház földszint!
Egyedi műhelyünk: Fényképes ajándéktárgyak, pólók, ruházat, bögrék, vászonképek, stb...